English

Ons pension

Ruimtes

Onze kattenkamers zijn gezellig ingericht, afgestemd op de wensen van diverse katten. Planken op verschillende hoogten, hangmatten, mandjes, dekentjes, een huisje en andere wegkruipmogelijkheden behoren tot de standaard uitrusting. Onze gasten verblijven normaal gesproken niet in hokken, maar in gezamenlijke losloopruimtes. Doordat alle katten zich op vreemd terrein bevinden, ontbreekt de territoriumdrift en passen zij zich doorgaans snel aan. Wanneer een kat ondanks alle aandacht en verzorging niet lekker in zijn vel zit houdt een resident dierenarts permanent veterinair toezicht. In het hoogseizoen kan de directie niet garanderen dat uw kat ook daadwerkelijk in één van de losloopruimtes (met buitenterras) kan verblijven. U kunt niet een specifieke ruimte reserveren. De indeling van de ruimtes wordt per dag bekeken. Wij hebben ook ruimtes voor 1 kat. Hierin verblijven in principe katten met medicatie, diabetes katten, of katten die zich prettiger voelen op zichzelf.

Voeding

Wij geven de katten eerste klas voeding, waaronder Royal Canin en Almo Nature. In de losloopkamers staan er altijd verse brokken klaar en in de ochtend en/of avond krijgen de katten iets extra’s in de vorm van natvoer.

Een blaasgruisdieet en nierdieet kunnen ook gegeven worden en zijn bij de prijs inbegrepen.

Elk ander soort dieetvoer dan bovengenoemd kan door uzelf worden aangeleverd of bij ons worden betrokken (het restant krijgt u mee).

 

NB: Wij behouden ons het recht voor om dieetkatten apart te huisvesten teneinde snoepen uit de algemene voederbakken te voorkomen.

NB: Katten op blaasgruis- èn nierdieet mogen naar gelang van het aanbod loslopen in een speciale ruimte waar dit voer uitsluitend ter beschikking staat.

Verblijf

Indien een kat in pension daartoe aanleiding geeft, zal onze dierenarts worden geraadpleegd. Als het nodig is nemen wij contact met u op voor overleg over de te verrichten behandeling. De kosten van behandeling zijn niet inbegrepen in de pensionkosten en dienen bij ophalen te worden voldaan. Vermeld de naam van uw eigen dierenarts op het boekingsformulier zodat wij zo nodig met hem/haar contact kunnen zoeken.

 

De ruimte waarin uw kat wordt ondergebracht wordt door ons bepaald aan de hand van een aantal criteria.

- Suikerziekte patiënten worden omwille van een goede controle veelal apart gehuisvest.

- Als een gast speciale aandacht behoeft wegens lichamelijke aandoeningen, ouderdom, speciaal dieet en/of het gebruik van medicijn(en), dan moet dit op voorhand schriftelijk onder onze aandacht worden gebracht.

Er wordt met de meeste toewijding voor onze gasten gezorgd.

 

Wij zijn niet aansprakelijk voor verwonding, ziekte of overlijden van uw kat.

 

Dibevo-voorwaarden zijn van toepassing.

 

PetPort

Julius Röntgenlaan 14 - 2264VV - Leidschendam